Onze praktijk heeft 4 huisartsen

Dr. Berthon Rikken heeft geneeskunde gestudeerd in Utrecht en heeft daarna wetenschappelijk onderzoek gedaan naar kinderen met groeistoornissen, in het Wilhelmina Kinderziekenhuis en in het Leids Universitair Medisch Centrum. In september 2004 is hij op dit onderzoek gepromoveerd in Leiden.

Hij heeft de huisartsopleiding aan de Vrije Universiteit van Amsterdam gevolgd. In april 2002 heeft hij de praktijk van dokter Bakker opgevolgd. Dr. Rikken werkt maandag, dinsdag, woensdag, en vrijdag.

Arjen Greijdanus heeft geneeskunde gestudeerd in Maastricht en daarna de huisartsopleiding in Utrecht gedaan. Dr. Greijdanus werkt maandag, dinsdag en donderdag.

Karin Kluijtmans heeft geneeskunde gestudeerd en de huisartsopleiding gevolgd in Nijmegen. Zij heeft 15 jaar in praktijk Lombok gewerkt en kent Utrecht goed. Ze werkt behalve bij ons, bij de huisartsopleiding van het UMC als docent. Dr. Kluijtmans is aanwezig maandag, woensdag en om de week op vrijdag.

Christa Hamoen heeft geneeskunde gestudeerd in Leiden en daarna de huisartsopleiding in Utrecht gedaan. Ze is per 1 juni 2019 geregistreerd als huisarts, ze heeft het laatste jaar van de opleiding bij ons gedaan. Dr. Hamoen werkt op vrijdag en één of meer wisselende andere dagen in de week.

Top