Onze praktijk heeft 5 huisartsen

Dr. Berthon Rikken heeft geneeskunde gestudeerd in Utrecht en heeft daarna wetenschappelijk onderzoek gedaan naar kinderen met groeistoornissen, in het Wilhelmina Kinderziekenhuis en in het Leids Universitair Medisch Centrum. In september 2004 is hij op dit onderzoek gepromoveerd in Leiden.

Hij heeft de huisartsopleiding aan de Vrije Universiteit van Amsterdam gevolgd. In april 2002 heeft hij de praktijk van dokter Bakker opgevolgd. Dr. Rikken werkt maandag t/m donderdag.

Laura de Reeper heeft geneeskunde gestudeerd in Amsterdam en daarna ook daar de huisartsopleiding gedaan. Dr. de Reeper werkt dinsdag, woensdag en donderdag.

Christa Hamoen heeft geneeskunde gestudeerd in Leiden en daarna de huisartsopleiding in Utrecht gedaan. Ze heeft het laatste jaar van 2018-2019 van de opleiding bij ons gedaan. Dr. Hamoen werkt op vrijdag

Floor Bastiaansen heeft de geneeskunde opleiding gedaan in Amsterdam aan de VU. Ze heeft daarna gewerkt op de spoedeisende hulp, kindergeneeskunde en psychiatrie, waarna de huisartsopleiding voltooid heeft. Floor werkt op maandag en donderdag.

Tessa Schrijver heeft geneeskunde gestudeerd in Groningen, werkte daarna op de spoedeisende hulp en de kinderafdeling en deed vervolgens haar huisartsopleiding in Utrecht. Zij is aanwezig op dinsdag en vrijdag.

Verder hebben wij bijna altijd een huisarts-in-opleiding en momenteel ook een PA-in-opleiding (physician assistant. Zie hiervoor informatie op onze home-page

Top