Diëtist Judith Martis van Careyn houdt spreekuur in onze praktijk. Bij de diëtist kunt u terecht voor een dieetadvies op maat en wordt u persoonlijk begeleid bij het veranderen van uw leefstijl.

Voor wie?
Iedereen met vragen over voeding of dieet kan bij de diëtist terecht. U kunt hulp inschakelen bij overgewicht, diabetes, hart- en vaatziekten, ongewenst gewichtsverlies, zwangerschap en maag-darmklachten of aangepaste voeding tijdens ziekte. Of het nu gaat om voedingsadvies of dieetbegeleiding voor baby’s, kinderen, volwassenen of senioren, iedereen kan terecht voor deskundige hulp. Daarnaast doet zij ook huisbezoeken in de wijk als dat nodig is.

Wilt u een afspraak maken?
Dat gaat niet via onze assistentes maar via het cliëntenportaal: http://Careyn.mijndietist.net òf de Careyn Klantenservice (bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur, telefoon 088-123 99 88).

U kunt ook mailen naar dietist-utrecht@careyn.nl. Meer informatie kunt u vinden op de website: www.careyn.nl/dietist.

Verwijsbrief
Wij ontvangen graag een verwijsbrief van uw (huis)arts, maar u kunt met de meeste verzekeringen óók zonder verwijzing terecht bij onze diëtisten.

Kosten
De diëtisten van Careyn hebben met alle zorgverzekeraars een contract. Dieetbehandeling is opgenomen in de basisverzekering en in veel aanvullende verzekeringen. Er wordt 3 uur dieetadvisering vergoed vanuit de basisverzekering, de behandeling door de diëtist vanuit de basisverzekering heeft invloed op het wettelijk eigen risico.

Dieetbehandeling bij diabetes, (een verhoogd risico op) hart- en vaatziekten en COPD is regelmatig opgenomen in regionale ketenzorgafspraken. Uw huisarts en diëtist zijn op de hoogte van de afspraken die zijn gemaakt en welke vergoeding voor u van toepassing is.

Ketenzorg, dieetbehandeling voor kinderen tot 18 jaar en vergoeding vanuit aanvullende verzekeringen gaan niet ten koste van het wettelijk eigen risico.

Top