UPDATE 27-2-2024: WE ZIJN INMIDDELS VOORZIEN TOT AUGUSTUS. DE VACATURE STAAT PER AUGUSTUS DUS WEER OPEN.

Ter uitbreiding van ons assistente-team zoeken wij vanaf ongeveer 11 maart een nieuwe student geneeskunde. We zoeken dan iemand die voor langere periode 3 dagen per week kan werken, bij voorkeur op ma+wo+vr, maar de dagen zijn bespreekbaar. De praktijk is open van 8:00-17:00, als je soms alleen ochtenden kunt werken ook prima. De werkzaamheden bestaan uit telefonisch en aan de balie triëren, bloeddrukken, glucoses, CRP’s meten en andere assistente taken. Eerdere ervaring niet noodzakelijk (wel fijn); we leiden je hier op en je werkt onder supervisie van de vaste assistentes en de huisartsen.

We zitten aan de Amsterdamsestraatweg in een wijk met een diverse patiënten-populatie. We zijn een opleidingspraktijk voor AIOS en PA. Je kunt er heel veel leren wat je later altijd van pas zal komen!

Heb je interesse? Stuur een mail aan Berthon Rikkenb, huisarts, berthon@praktijkdewatertoren.nl, of app naar 0682852564. Vertel alvast welke dag(del)en je kunt werken en of je relevante werkervaring hebt.

Top