Ter uitbreiding van ons assistente-team zoeken wij regelmatig nieuwe studenten geneeskunde. We zoeken dan iemand die voor langere periode 1 of 2 dagen per week kan werken, ofwel voor een kortere periode minstens 3 dagen per week. Werktijden flexibel, de praktijk is open van 8:00-17:00, als je ochtenden kunt werken ook prima. De werkzaamheden bestaan uit telefonisch en aan de balie triëren, bloeddrukken, glucoses, CRP’s meten en andere assistente taken. Eerdere ervaring niet noodzakelijk (wel fijn natuurlijk); we leiden je hier op en je werkt onder supervisie van de vaste assistentes en de huisartsen.

We zitten aan de Amsterdamsestraatweg in een wijk met een heel divers publiek. We zijn een opleidingspraktijk voor AIOS en PA. Je kunt er heel veel leren wat je later altijd van pas zal komen!

Heb je interesse? Stuur een mail aan Eefje Vos, praktijkmanager, praktijkmanager\@praktijkdewatertoren.nl, of app naar 0682852564. Vertel alvast welke dag(del)en je kunt werken en of je relevante werkervaring hebt.

Top