(16-24 uur per week)

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste POH-GGZ.

Wij bieden je binnen de functie een hoge mate van zelfstandigheid en vrijheid, in samenspraak met de huisartsen en je collega POH-GGZ. Je begeleidt patiënten met psychische en/of psychosociale problematiek. Je bent in staat binnen enkele gesprekken de problemen en hulpvragen in kaart te brengen, een adequate triage te verrichten en tot een passend advies te komen. Je biedt snel, vakkundig en laagdrempelig hulp aan patiënten in een voor hen vertrouwde omgeving. Samenwerking met andere disciplines (zowel binnen als buiten de praktijk) is hierbij van groot belang.

We zijn een middelgrote huisartsenpraktijk midden in de stad Utrecht. We hebben veel mensen met autochtoon Utrechtse achtergrond, waaronder LVB, maar ook veel studenten en starters op de arbeids- en woningmarkt; met alle bijbehorende problematiek. De praktijk heeft 4 huisartsen, 3 assistentes en 4 POH’s, waaronder reeds één POH-GGZ (SPV-er). Sinds 2019 hebben we 2 locaties op 400 meter afstand van elkaar en dus ook meer werkplek. Op deze tweede locatie houdt nu 1 dag per week een psycholoog van Indigo spreekuur. Daarnaast hebben we een samenwerkingsafspraak met een psychiater van indigo waardoor consult op afroep mogelijk is.

Datum indiensttreding per 1 september 2020.

Functie eisen:

Je bent POH of psycholoog met enige ervaring in de eerste lijn. Een pré is als je al een tijdje in onze regio werkt. Het is ook fijn als je in onze buurt woont en de stad Utrecht kent.

Wij bieden:

  • Een uitdagende, afwisselende functie binnen een dynamische organisatie
  • Ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling
  • Huisartsen die laagdrempelig toegankelijk zijn voor overleg
  • Intervisie en nascholingsmogelijkheden
  • Inschaling binnen de CAO Huisartsenzorg op basis van vooropleiding en ervaring

Meer informatie is te verkrijgen via de huidige POH-GGZ Marijke Bouman (email). Wil je telefonisch informatie dan graag even per mail aan Marijke een terugbelverzoek indienen.

Solliciteren kan via dit formulier. Je mag als aanvulling ook je CV apart opsturen aan sollicitatiepoh@praktijkdewatertoren.nl, maar graag wel zo veel mogelijk gegevens, die ook op het formulier staan, invullen. Solliciteren kan 21 juli 2020.

S.v.p. geen acquisitie naar aanleiding van deze vacature.

Top